Get started with PHP-Fusion

Start a New Thread

Users Participated

  • Homdax
    Post made: 1
  • bartek124
    Post made: 1
  • Kamillo
    Post made: 1
  • Rafik89
    Post made: 3

  1. PHP-Fusion Support Forums
  2. PHP-Fusion 7 Support
  3. Suspected Bugs and Errors

Duplication of numbers forums when I change their order

If you suspect you have found a bug or a code error post here.

5 Replies 8,540 Views Last Updated on 5 years ago

Rafik89


Newbie

#1

Posted 5 years ago

Hello.
If this topic already exists, please remove this topic.
I have 3 cats forum, in each of them i have 3 forums, when I change the orders then make a duplicate nr. forums.
When I refresh order position, forums begin mixed... and so a few times until it succeeds.
My question, How can i fix then?
I use a PHP-Fusion v7.00.07, I watched it 7.01 but there is also not fixed...
I hope to answer.

Sorry for english im from poland Grin
Edited by Rafik89 on 16-02-2010 08:22

Posts: 7

Joined: 11/01/2010

Homdax


Fusioneer

#2

Posted 5 years ago

A bit tricky to understand what you mean, have you tried the excellent polish support site? www.php-fusion.pl. Those guys are awesome and it may be a little easier for you speaking polish...
Need help? Having trouble?
View our Documentation for guides, functions and more - including the Getting Started section!
Attach Log Files and Screenshots when reporting issues
Name and Organize your content correctly for best results - use good grammar

Owner of: www.php-fusion.se | www.php-fusion.net | www.php-fusion.mobi
Who the hell thought "erectus" was a good species name for our ancestors?

Posts: 2150

Joined: 24/01/2005

Kamillo


Admin

#3

Posted 5 years ago

Yes, he did. It is not yet solved anyway.
------------------------------
PHP-Fusion PL Crew | Spam Cop | My Site

Posts: 195

Joined: 05/10/2008

Rafik89


Newbie

#4

Posted 5 years ago

I wrote the php-fusion.pl Waiting for reply, but I think that we should know about this php-fusion.co.uk. You can try a clean install PF7, add several categories of forums, and it will add a few forums. If you have about 4 in each, you can try to change the orders forum. When, for example, "test" is the order of 3 in the order you click on the top, then has 2 but also has 2 other forums, click on refresh and the forum again to mix. You have to try because I can not explain it otherwise

google translate ...
Edited by Rafik89 on 16-02-2010 10:22

Posts: 7

Joined: 11/01/2010

bartek124


Newbie

#5

Posted 5 years ago

http://php-fusion...tem_id=252

Bug reported :).
To fix it manualy, go to file administration/forums.php, find line 115 and change:
Code Gist: Download source  
$data = dbarray(dbquery("SELECT * FROM ".DB_FORUMS." WHERE forum_cat='$cat' AND forum_order='".$_GET['order']."'"));


to:
Code Gist: Download source  
$data = dbarray(dbquery("SELECT * FROM ".DB_FORUMS." WHERE forum_cat='".$_GET['cat']."' AND forum_order='".$_GET['order']."'"));

Posts: 8

Joined: 27/01/2008

Rafik89


Newbie

#6

Posted 5 years ago

thx bartek124 Wink

Posts: 7

Joined: 11/01/2010

Jump to Forum:
17 users are online
0 member and 17 guests