Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.

Notice: Undefined variable: thread_id in /home/martialc/public_html/forum/postify.php on line 109

Everytime I post a thread now, I get the normal redirect, but above it lies this:

Notice: Undefined variable: thread_id in /home/martialc/public_html/forum/postify.php on line 109

I havn't edited any files, and it wasn't showing this morning so I don't know how this could've happened.

Any help? im really confused

SCREENSHOT:
img296.imageshack.us/img296/6479/screenieym2.png
ahh kk, but I'm SURE it wasn't there before, unless I'm mistaken?
What was not there before?
The error or the thread?

Is this problem fixed now?
It is indeed fixed.
However, here's a more detailed explanation of what happened.

I upgraded to RC1.
I tried posting it was fine for a couple of days.
NOTHING changed. I posted again and THEN that started to come up.
(Either this or I'm going crazy)

However it was fixed with RC2.
Ok, it's fixed now. Thread locked.
Thread Information
Author
Replies
6 posts
Views
1807 times
Last Post
Last updated on 12 years ago
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot set up a bounty in this discussion thread.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
You cannot up or down-vote on the post in this discussion thread.
Users who participated in discussion: Basti, Ninos