Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.

FusionBoard 4.0 stable

ok, i think the fb threads list panel validation still fails. check the code:
CodeDownload  
if($fb4['latest_popup']){
            $originalpost = dbarray(dbquery("select * from ".DB_POSTS." where thread_id='".$data['thread_id']."' order by post_id asc limit 1"));
            $post_message = $originalpost['post_smileys'] == 1 ? parsesmileys($originalpost['post_message']) : $originalpost['post_message'];
            $post_message = phpentities(nl2br(parseubb($post_message)));
            echo " title=\"header=[ ".str_replace("]", "]]", str_replace("[", "[[", trimlink($data['thread_subject'], 70)))."] body=[".str_replace("]", "]]", str_replace("[", "[[", trimlink($post_message, 150)))."] delay=[0] fade=[on]\"";
         }
         echo " href='".FORUM."viewthread.php?thread_id=".$data['thread_id']."' title='".$data['thread_subject']."'



there'll be two title tags if $fb4['latest_popup'] 's value is true


and ajax sb still does not show all characters properly..

i.e:
this is the original text (ascii chars will be shown as turkish characters)
CodeDownload  
çok teşekkürler sim! beğendim sevinmene gerçekten



this is the first value of the shout as soon as ajax sb is opened:
CodeDownload  
çok teþekkürler sim! beðendim sevinmene gerçekten


and this is after the refresh:
CodeDownload  
çok teþekkürler sim! beðendim sevinmene gerçekten



and when i type a turkish test text into ajax shoutbox, it fails on standart sb. this is the code that i type: (ascii chars are shown/saved properly at turkish shoutbox)
CodeDownload  
çığöşü ÇİĞÖŞÜ test


and this is the result of it at standart shoutbox:
CodeDownload  
çı�ö�ü �İ���� test



as you can see, the error still occurs
iconv function used on last update for ajax shoutbox isn't working on my host, and probably in others, because is not default installed with php4

Quote

GameAction wrote:
iconv function used on last update for ajax shoutbox isn't working on my host, and probably in others, because is not default installed with php4


add this to maincore.php, it'll fix "function not found" errors

CodeDownload  
if(!function_exists('mb_convert_encoding')){
function mb_convert_encoding($a="",$b="",$c=""){
return $a;
}
}
if(!function_exists('iconv')){
function iconv($a="",$b="",$c){
return $c;
}
}

you have done the best job its really cool but i have a problem

i want to remove that time and minute that come behind of ID in Shout Box
There are two small bugs or I don't uderstand everything about fusionboard4.
First, I set up a forum for practice and I have 4 members registered, but it shows 'most users were 5 on 16th September'.
Second, (on the other forum) there is 'users active for the last 15 minutes' and there are 34 users and many IP addresses, but 'visitors today' writes 25 users and some of them are different from those active for the last 15 minutes. Shouldn't it be '15 days' instead of 'minutes'? Or something?
Is There Any One to reply to me ? :(
Hmm, link not workink.

Quote

Kot wrote:
There are two small bugs or I don't uderstand everything about fusionboard4.
First, I set up a forum for practice and I have 4 members registered, but it shows 'most users were 5 on 16th September'.
Second, (on the other forum) there is 'users active for the last 15 minutes' and there are 34 users and many IP addresses, but 'visitors today' writes 25 users and some of them are different from those active for the last 15 minutes. Shouldn't it be '15 days' instead of 'minutes'? Or something?


1) The "most users online" includes members & guests

2) Not sure about the second one, might have to do with the online_users_panel.. Do you have it enabled on your site?

Quote

irooni wrote:
you have done the best job its really cool but i have a problem

i want to remove that time and minute that come behind of ID in Shout Box

I can't edit it right now, but it would be in the shoutbox_panel for FusionBoard (might be something along the lines of ajax_shoutbox_panel if I remember correctly?). Anyway, you'd edit that file.

For specifics, 1) I can't help (because I can't edit and test it). 2) You could get the specifics faster (or if at all), if you posted on PHP-Invent. But you might get the help you need here very soon.

Quote

SoBeNoFear wrote:
<CUT!>
2) Not sure about the second one, might have to do with the online_users_panel.. Do you have it enabled on your site?

1) thanks, this explains a lot :)
2) Yes, I have. And when I uploaded some older database it still showed some users that visited the forum today and some in last 15 minutes, but the online_users_panel showed it properly - no visits since last week.
Edit:
OK, today it shows only me as active today, but active in last 15 minutes still shows some dozens users.
And other problem - bbcode tags for lists don't work under fusionboard4 (at least for me). When I create such a list ([ulist=disc] for example) and click see changes it shows the list properly, but when I click save changes there is no list. When I set Fusionboard settings->Fusionboard enabled to No, it shows lists properly. Is it only my problem or someone else also has it?
fusionBoard 4.02 was released today at php-Invent.com

Changelog from 4.01:

Quote

- Dropped "social bookmarking" from admin/forum index
- Added "Share This Thread" in View Thread (replacement for Social Bookmarking feature)
- Fixed Edit Details form in User CP
- Fixed "required" astriek in Edit Email & Password
- Fixed User Labels not always showing on Forum Index
- Fixed OL and UL lists not working
- Made Post Icons more compatible with other JS
- Dropped AJAX Shoutbox from release
- Re-wrote Thread View option in View Forum
- Cosmetic changes for several parts of the forum
- Made sidebar on User CP collapsible
- Took out "Minutes Ago", "Hours Ago" from Time Passed, added "Today" and "Yesterday"
- Fixed encoding error on Today's Posts
- Added time offset to Today's Posts
- Added user labels to Today's Posts
- Dropped version from the Powered By notice
- Fixed infusion panel not showing correct fusionBoard version
- Added $collapsible to /infusions/fusionboard4/forum/index.php so collapsible forums can be turned on/off
- Added stat tracking


Download here:
fusionBoard 4.02 (386kb)
SUSPECTED BUG
Alright, so I'll be using php-Invent (your site) as an example.
As you already know, some forums are hidden from guests until login. This means that we cannot see them on the main page nor access them in any way without logging in.

However, if I where to visit a thread (any one will do), scroll down to the bottom 'Skip to Forum' drop down list; then I can access a hidden-from-guest forum :)

Dunno if this is helpful or not, and hate to be picking on your system.

EDIT: Alright, there's one problem. Because I found out this bug the a few days/weeks ago, the bug was 'working' as of then. However, I thought I'd go through the actions just to make sure-- and now, whilst the hidden-from-guest forum is still shown; it is no accessible and redirects you to forum index.
What locale do you have on the new stable version?
I am still having this appear on my test site (fresh install) no members.

Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
here's 4.02 turkish locales :)
Are the Danish locale made?
who has this actually installed and fully working on their site. I would like to view a full sample.
What is the latest updated link to the most recent working version for v7.00.2?
when i install fusionboard4...

this word appear top of my page in admin panel...

Quote

Table 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_users' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_users' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_users' doesn't exist


and error at the bottom..
Thread Information
Author
Posted In
Replies
59 posts
Views
30,398 times
Last Post
Last updated on 8 years ago
You can view all discussion threads in this forum.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.