Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.
I

fusionBoard 4.0 stable

by iunruh, Last updated on 7 years ago in General Discussion
when i install fusionboard4...

this word appear top of my page in admin panel...

Quote

Table 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_users' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_users' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_settings' doesn't existTable 'jomsedut_fusio31.fus_fb_users' doesn't exist


and error at the bottom..
What is the latest updated link to the most recent working version for v7.00.2?
www.gojuryu.net

Online since 1998 & running PHP-Fusion since 2004
who has this actually installed and fully working on their site. I would like to view a full sample.
www.gojuryu.net

Online since 1998 & running PHP-Fusion since 2004
Are the Danish locale made?
Carne Diem - Seize the MEAT
here's 4.02 turkish locales :)
I am still having this appear on my test site (fresh install) no members.

Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
There are 10 types of people in this world - those that understand binary and those that don't.

---

-=D=-

---

http://midimashup.net78.net/index.php
What locale do you have on the new stable version?
Carne Diem - Seize the MEAT
SUSPECTED BUG
Alright, so I'll be using php-Invent (your site) as an example.
As you already know, some forums are hidden from guests until login. This means that we cannot see them on the main page nor access them in any way without logging in.

However, if I where to visit a thread (any one will do), scroll down to the bottom 'Skip to Forum' drop down list; then I can access a hidden-from-guest forum :)

Dunno if this is helpful or not, and hate to be picking on your system.

EDIT: Alright, there's one problem. Because I found out this bug the a few days/weeks ago, the bug was 'working' as of then. However, I thought I'd go through the actions just to make sure-- and now, whilst the hidden-from-guest forum is still shown; it is no accessible and redirects you to forum index.
fusionBoard 4.02 was released today at php-Invent.com

Changelog from 4.01:

Quote

- Dropped "social bookmarking" from admin/forum index
- Added "Share This Thread" in View Thread (replacement for Social Bookmarking feature)
- Fixed Edit Details form in User CP
- Fixed "required" astriek in Edit Email & Password
- Fixed User Labels not always showing on Forum Index
- Fixed OL and UL lists not working
- Made Post Icons more compatible with other JS
- Dropped AJAX Shoutbox from release
- Re-wrote Thread View option in View Forum
- Cosmetic changes for several parts of the forum
- Made sidebar on User CP collapsible
- Took out "Minutes Ago", "Hours Ago" from Time Passed, added "Today" and "Yesterday"
- Fixed encoding error on Today's Posts
- Added time offset to Today's Posts
- Added user labels to Today's Posts
- Dropped version from the Powered By notice
- Fixed infusion panel not showing correct fusionBoard version
- Added $collapsible to /infusions/fusionboard4/forum/index.php so collapsible forums can be turned on/off
- Added stat tracking


Download here:
fusionBoard 4.02 (386kb)

Quote

SoBeNoFear wrote:
<CUT!>
2) Not sure about the second one, might have to do with the online_users_panel.. Do you have it enabled on your site?

1) thanks, this explains a lot :)
2) Yes, I have. And when I uploaded some older database it still showed some users that visited the forum today and some in last 15 minutes, but the online_users_panel showed it properly - no visits since last week.
Edit:
OK, today it shows only me as active today, but active in last 15 minutes still shows some dozens users.
And other problem - bbcode tags for lists don't work under fusionboard4 (at least for me). When I create such a list ([ulist=disc] for example) and click see changes it shows the list properly, but when I click save changes there is no list. When I set Fusionboard settings->Fusionboard enabled to No, it shows lists properly. Is it only my problem or someone else also has it?

Quote

irooni wrote:
you have done the best job its really cool but i have a problem

i want to remove that time and minute that come behind of ID in Shout Box

I can't edit it right now, but it would be in the shoutbox_panel for FusionBoard (might be something along the lines of ajax_shoutbox_panel if I remember correctly?). Anyway, you'd edit that file.

For specifics, 1) I can't help (because I can't edit and test it). 2) You could get the specifics faster (or if at all), if you posted on PHP-Invent. But you might get the help you need here very soon.
Visit the new home of the merge between Hacking Vs. Security and Security Override!

My copyright removal has been switched over from HvS to SecurityOverride.

Quote

Kot wrote:
There are two small bugs or I don't uderstand everything about fusionboard4.
First, I set up a forum for practice and I have 4 members registered, but it shows 'most users were 5 on 16th September'.
Second, (on the other forum) there is 'users active for the last 15 minutes' and there are 34 users and many IP addresses, but 'visitors today' writes 25 users and some of them are different from those active for the last 15 minutes. Shouldn't it be '15 days' instead of 'minutes'? Or something?


1) The "most users online" includes members & guests

2) Not sure about the second one, might have to do with the online_users_panel.. Do you have it enabled on your site?
Hmm, link not workink.
Is There Any One to reply to me ? :(
There are two small bugs or I don't uderstand everything about fusionboard4.
First, I set up a forum for practice and I have 4 members registered, but it shows 'most users were 5 on 16th September'.
Second, (on the other forum) there is 'users active for the last 15 minutes' and there are 34 users and many IP addresses, but 'visitors today' writes 25 users and some of them are different from those active for the last 15 minutes. Shouldn't it be '15 days' instead of 'minutes'? Or something?
you have done the best job its really cool but i have a problem

i want to remove that time and minute that come behind of ID in Shout Box

Quote

GameAction wrote:
iconv function used on last update for ajax shoutbox isn't working on my host, and probably in others, because is not default installed with php4


add this to maincore.php, it'll fix "function not found" errors

if(!function_exists('mb_convert_encoding')){
function mb_convert_encoding($a="",$b="",$c=""){
return $a;
}
}
if(!function_exists('iconv')){
function iconv($a="",$b="",$c){
return $c;
}
}
iconv function used on last update for ajax shoutbox isn't working on my host, and probably in others, because is not default installed with php4
ok, i think the fb threads list panel validation still fails. check the code:
if($fb4['latest_popup']){
            $originalpost = dbarray(dbquery("select * from ".DB_POSTS." where thread_id='".$data['thread_id']."' order by post_id asc limit 1"));
            $post_message = $originalpost['post_smileys'] == 1 ? parsesmileys($originalpost['post_message']) : $originalpost['post_message'];
            $post_message = phpentities(nl2br(parseubb($post_message)));
            echo " title=\"header=[ ".str_replace("]", "]]", str_replace("[", "[[", trimlink($data['thread_subject'], 70)))."] body=[".str_replace("]", "]]", str_replace("[", "[[", trimlink($post_message, 150)))."] delay=[0] fade=[on]\"";
         }
         echo " href='".FORUM."viewthread.php?thread_id=".$data['thread_id']."' title='".$data['thread_subject']."'


there'll be two title tags if $fb4['latest_popup'] 's value is true


and ajax sb still does not show all characters properly..

i.e:
this is the original text (ascii chars will be shown as turkish characters)
çok te&#351;ekkürler sim! be&#287;endim sevinmene gerçekten


this is the first value of the shout as soon as ajax sb is opened:
çok teþekkürler sim! beðendim sevinmene gerçekten

and this is after the refresh:
çok teþekkürler sim! beðendim sevinmene gerçekten


and when i type a turkish test text into ajax shoutbox, it fails on standart sb. this is the code that i type: (ascii chars are shown/saved properly at turkish shoutbox)
ç&#305;&#287;ö&#351;ü Ç&#304;&#286;Ö&#350;Ü test

and this is the result of it at standart shoutbox:
çıÄ&#65533;öÅ&#65533;ü Ã&#65533;Ä°Ä&#65533;Ã&#65533;Å&#65533;Ã&#65533; test


as you can see, the error still occurs
Update 4.00 -> 4.01 included in latest package on the site

Quote

Changes from 4.00

Removed install.php from certain update folders
Added locale for (preset|custom) in the user title userfield
Fixed dynamic title not working on Fusion v7 thread view
Updated version shown on postedit.php (shows it as Beta 1, not stable)
Fixed language problems in AJAX Shoutbox
Fixed multiple shoutbox fatal error
Made Latest Active Forum Threads panel XHTML 1.0 Valid
You can view all discussion threads in this forum.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
Users who participated in discussion: Kristian Thorsen, GameAction, hyapadi, Daywalker, iunruh, gojuryu, yahova, Puma, Arda, Darchangel, kidbeast, Enzo, Philippovich, CanadianGuy, NL-LINK, heavencore, googlebot, Darkhawk, Ninos, Kot, UniCoRN, buzucan, irooni, ChildHold