Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.
Navigation

Tinymce bug

Last updated on 8 years ago
Posted 8 years ago
Settings:
- On website it's activated
- On page it's activated


Problems:

1. Chrome: Tinymce wont simply not show on the webpage

Screenshot
i46.tinypic.com/34j6lgl.png

2. Explorer: Tiny mce shows up but i can't click into the text area.
I can use tab to get there but then i can only type non-stop in one line.
Enter just simply puts me back at the last character typed on that line.
So I suppose in ie9 it shows but wont work.

Screenshot
i46.tinypic.com/6qlj86.png






Additional info:

1. When I disable it and write text it works just fine. Even alterting that text when tinymce is enabled it wont alter it after saving changes.
2. Clean install: no mods or modifications.
3. This has been reported but no solution given afaik.

Thnx in advance!

www.woopz.be: credits intact.

Merged on Nov 03 2012 at 20:31:49:
Support seems to be a little slow these days so it seems.
Anyway if there is no fix for this, is it possible to say so?
I wont be waiting invalid for support.
This is not meant to be rude or something

Thnx in advance.
<b><i><u>Chaos Theory</i></b></u>
Edited by hyppocritten on 03-11-2012 21:31, 8 years ago
JoiNNNJoiNNN
Posted 8 years ago
Works perfect here... try to disable any infusions or change theme, make sure all files are OK. If everything else fails make another PHPF setup on localhost or another host and see if works then, if it does work the problem is on your side and not with PHPF.
oi45.tinypic.com/29p93z9.jpg
K
kneekoo
Posted 8 years ago
It looks like there are some files missing/corrupted from TinyMCE - including language files. When you re-upload the files on your server make sure you don't have transfer errors or skipped files and it will start working normally.
Posted 8 years ago
It was the Dutch locales. I'll report to the Dutch support site, that's where I got them. Thnx guys!

Sorry for late feedback :(
<b><i><u>Chaos Theory</i></b></u>
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
You cannot up or down-vote on the post in this discussion thread.
You cannot set up a bounty in this discussion thread.
Moderator: Support Team
Users who participated in discussion: kneekoo, JoiNNN, hyppocritten,