Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.

Latest Photo SlideShow

panel does not show up content i see a quick circle flash then gone a blank panel
I have not installed this yet, but wanted to know how to eliminate two album_id's from being shown. I'm thinking the code would be something like this:

CodeDownload  
SELECT photo_filename, photo_title, photo_description, photo_thumb2, album_id 
   FROM ".DB_PHOTOS."
   WHERE album_id <> 2 OR <> 3
   ORDER BY photo_datestamp
   DESC LIMIT 0,10



Am I on the right track?
CodeDownload  
WHERE album_id <> 2 OR album_id <> 3



or

CodeDownload  
WHERE album_id NOT IN (2,3)



PS yep, on route!
see if anyone else can get this to show up content ???? as thats bamboozled me tried a few times so its time to roll up sleves and check code out ...........
Just tested and the content is visible, however the photos appear in full size...have to figure out how to shrink size of photo as in many photos size of panel is too small for photo.
supersonic, you have content residing in your photo gallery and still having this issue? Forgive me, I'm not trying to insult you. Might be able to help you out.

Quote

KasteR wrote:

supersonic, you have content residing in your photo gallery and still having this issue? Forgive me, I'm not trying to insult you. Might be able to help you out.


yeah KasteR here is my url

www.v-o-l-v-o.org/news.php

i will enable the panel and pop it on public view i did pop firebug on and it said "NetworkError: 404 Not Found - http://www.v-o-l-v-o.org/infusions/latest_photo_slideshow_panel/FlashSlide.xml" ..............

thank you for the help it would be nice to get this working :)
Isn't the name of the file FlashSlide.swf rather than FlashSlide.xml or is my coding ignorance showing?
that was my first thought i did try editing that line but no luck

Error: file_put_contents(../infusions/latest_photo_slideshow_panel/FlashSlide.xml): failed to open stream: Permission denied Line: 43

Quote

Source code (Line: 33 - 52)
33 <slide>
34 <file>".$settings['siteurl']."images/photoalbum/album_".$data['album_id']."/".$data['photo_filename']."</file>
35 <tnfile>".$settings['siteurl']."images/photoalbum/album_".$data['album_id']."/".$data['photo_thumb2']."</tnfile>
36 <title>".$data['photo_title']."</title>
37 <description>".$description."</description>
38 </slide>
39 ";}
40
41 $XML_File .= "</slideshow>";
42
43 file_put_contents(INFUSIONS."latest_photo_slideshow_panel/FlashSlide.xml",$XML_File);
44
45 echo "\n<!-- SlideShow -->\n";
46 echo "<div align='center'>\n";
47 echo "<embed src='".$settings['siteurl']."infusions/latest_photo_slideshow_panel /FlashSlide.swf' ";
48 echo "type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' ";
49 echo "quality='high' allowscriptaccess='always' allowFullScreen='true' wmode='transparent' ";
50 echo "width='100%' height='259' align='middle'></embed>\n";
51 echo "</div>\n\n";
52

Quote

afoster wrote:

Isn't the name of the file FlashSlide.swf rather than FlashSlide.xml or is my coding ignorance showing?

I thought the same thing at first, check out the original thread. This was addressed there.

The XML file is being created. It's not going to come with the addon because XML is like HTML. There's no variables. So this panel is generating the XML based on your photo galleries current content.

supersonic, bare with me. Let me see what I can do for you. I had the same issue, but my problem was that I didn't have any thumbnail image specified for my category. I see you do, so I'll have to look into this.

Ref: http://www.php-fusion.co.uk/forum/viewthread.php?thread_id=32047&pid=176321#post_176319
cheers buddy :) will keep checking back for updates

--

Quote

supersonic wrote:

panel does not show up content i see a quick circle flash then gone a blank panel


Hi Check items:

1 - Go to \images\photoalbum Check exist Images
2 - Go to Source Code view in your browser and check both address
Check yoursite.com/infusions/latest_photo_slideshow_panel/FlashSlide.swf
Check yoursite.com/infusions/latest_photo_slideshow_panel/FlashSlide.xml

3- use normal char and ASCII char for pictures name
4- format valid : gif, jpg, png, jpeg
supersonic, I'd follow AT0m's advice. There shouldn't be a reason for this to not work, unless the files are missing or something he's specified above.

Looks like you currently have FlashSlide.swf on your server, with thumbnails for your album categories. I'll admit, the issue is weird.
Nothing can be done with the Cyrillic charset on the background of pictures, how to iconv insert to swf? Thank you!

Quote

jekov wrote:

Nothing can be done with the Cyrillic charset on the background of pictures, how to iconv insert to swf? Thank you!


i test this version with utf-8 file name, Worked!

for Cyrillic charset to other charset iconv is good but not need.
http://www.php.net/manual/en/function.iconv.php
Just for Cyrillic encoding Latest Photo SlideShow is useless and really is needed converting because displayed nonsense.But it is hardly possible to make with iconv to swf.

Quote

jekov wrote:

Just for Cyrillic encoding Latest Photo SlideShow is useless and really is needed converting because displayed nonsense.But it is hardly possible to make with iconv to swf.


i test with UTF-8 filename title and description string good worked!
my flash player is 11.6
file_put_contents() format is unix utf8
swf font is 'Verdana'

i can change only font name for fix your problem!
i went right through list before but have re checked again all above and nothing works !!!! all i can put it down to is another infusion is goofing with it maybe a fresh install would work all ok but for people like me fully modded and heavily installed i would say it has issues ! as i just canny get to work shame but never mind i can hand it to my coder to re write to work when i link up with him so no biggy i will post a flawless update when i gain it from my coder

Quote

supersonic wrote:

i went right through list before but have re checked again all above and nothing works !!!! all i can put it down to is another infusion is goofing with it maybe a fresh install would work all ok but for people like me fully modded and heavily installed i would say it has issues ! as i just canny get to work shame but never mind i can hand it to my coder to re write to work when i link up with him so no biggy i will post a flawless update when i gain it from my coder


you can add manual any Slide Show
copy html code to panel
http://www.google.com/search?q=jquery+slideshow
Thread Information
Author
Replies
23 posts
Views
21,021 times
Last Post
Last updated on 7 years ago
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.