Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.

V7.02.07 Update Errors

I've found some bugs after updating. ( Güncelleme mi yaptıktan sonra bazı hatalar tespit ettim. )

I can not change the theme.

Error logs can not enter.

Also, I downloaded the full version of this package.

Photo Gallery category does not open. How can I fix these issues?

My English is poor.Using a dictionary.
I believe you can withdraw your error logs from your db. Just access it through your MySQL.
What´s the name of the theme you are trying to set?, we have more checks vs theme names now so you could try renameing it to something simple like Default.
Error logs issue can also be connected to theme´s. Do you see any logs from the admin panel or is it here where you can´t enter it?
Do you have a example of the Photogallery that won´t open?, do you get any error messages?
I'm showing these errors in my log any idea how to fix them?
I'm not able to turn avatar comments off it's stuck on (yes).
10secrides.com/images/error01.png
You seem to be missing some settings tables in your MySQL tables.

I guess you have been missing some version numbers in your upgrade series.

The best and easy way to fix it is to make a mysql copy of your database.
make a new PHP-Fusion base installation and import the data again.
To get rid of these errors is a real pain. :@
No pain, no gain. Lol
i allways have backups, so i noticed the site did not work after uploading the last v7 update. and i found a syntax error in the img_bbcode_include.php.

Can anyone correct this please? its still in the downloads
I checked both downloads and the one we have included contain this,

CodeDownload  
<?php
if (!function_exists("img_bbcode_callback")) {
   function img_bbcode_callback($matches)
   {
      if (substr($matches[3], -1, 1) != "/") {
      $avdata = @getimagesize("$matches[1]$matches[3]$matches[4]");
      if (isset($avdata["mime"])) {
      return "<span style='display: block; max-width: 300px; max-height: 300px; overflow: auto;' class='forum-img-wrapper'><img src='".$matches[1].str_replace(array("?","&amp;","&","="), "", $matches[3]).$matches[4]."' alt='".$matches[3].$matches[4]."' style='border:0px' class='forum-img' /></span>";
       } else{
      return "[img]$matches[1]$matches[3]$matches[4][/img] is not a valid Image.";
        }
      } else {
      return "[img]$matches[1]$matches[3]$matches[4][/img] is not a valid Image.";
           }
   // End of BBCode IMG tag patch by Euforia33
   }
}
$text = preg_replace_callback("#\[img\]((http|ftp|https|ftps)://)(.*?)(\.(jpg|jpeg|gif|png|JPG|JPEG|GIF|PNG))\[/img\]#si", "img_bbcode_callback", $text);
?>



Can you tell us where you get the error?
seems fine now, maybe someone fixed it, weird

Quote

Domi wrote:

You seem to be missing some settings tables in your MySQL tables.

I guess you have been missing some version numbers in your upgrade series.

The best and easy way to fix it is to make a mysql copy of your database.
make a new PHP-Fusion base installation and import the data again.


Domi I am not having any luck with this way, I'm getting errors from mysql when I try to add my website mysql over the new install. I don't know anything about mysql to get around it.

Is there a alternate way for me to fix this?

EDIT

I probably should have attached this the first time for you to see my problem.
Error #1050


EDIT

Ok I got the multiple_logins fixed by inserting the below code manualy.

CodeDownload  
INSERT INTO `fusion_settings` VALUES ('multiple_logins', '0');



I should be able to fix the other errors soon as I find the lines that I need to insert.

Any tips? lol

the comments_avatar is fixed but I'm having a hard time finding the bb_img_error.
CodeDownload  
INSERT INTO `fusion_settings` VALUES ('comments_avatar', '1');

Good work ;)
For the last problem , Try downloading the patch from us again and update your system files once more.
All errors are gone, Thanks Domi :D

Merged on Jun 28 2013 at 01:04:21:

Looks like I spoke to soon, found this error today. :o

10secrides.com/images/error01c.png
That means some picture that should have been displayed in your forum can not be downloaded.

So I would say it is a valid error log entry. Only thing to fix this is to remove the corresponding post with the faulty picture or just remove the img bbcode with the url inside.

Merged on Jun 28 2013 at 16:58:13:
Hm, just discovered that all pictures are not working! :@

See, http://www.phpfusion-nederlands.info/...#post_6701

Neither does it works here!!!

www.phpfusion-nederlands.info/images/supportlogo.png
www.phpfusion-nederlands.info/images/supportsite_logo_nieuw.png
www.phpfusion-nederlands.info/images/newlogo3.png
www.phpfusion-nederlands.info/images/newlogo4.png
I found where the image is located, it's coming from one of my members having a image displaying in his profile signature. Is he not allowed to display this image in his signature with the latest update? Because I had a problem displaying my speedtest image from their website as well, I had to download the image and upload it to my website for it to display.

ClickMe
I think there is a major bug in img bbcode see my previous post.


Ok found a solution!

Open img_bbcode_include.php

[syntaxhighlighter brush=php,first-line=1,highlight=0,collapse=false,html-script=false]// $avdata = @getimagesize("$matches[1]$matches[3]$matches[4]"wink;
$avdata = $matches[4]; // Fix Wanabo
[/syntaxhighlighter]

Make it like the above. Now its working.

$matches[4] is the image extension and the extension should be in mimtypes_include.php.

Like the way it was this will never happen.
Ah ok I see your merge, maybe this topic should be moved over to PHP-Fusion 7 Support/Suspected Bugs and Errors?
Thats a good idea, now we wait if an admin notices this. My shouts about this where deleted. Lets hope they are as quick as their moderation on the shoutbox.
Edit: B) <- similes not displaying.

Can you please be a little more specific as to where this goes in your instructions?

This is what I see.
CodeDownload  
$avdata = @getimagesize("$matches[1]$matches[3]$matches[4]");
         if (isset($avdata["mime"]))




Quote

Wanabo wrote:

Ok found a solution!

Open img_bbcode_include.php

[syntaxhighlighter brush=php,first-line=1,highlight=0,collapse=false,html-script=false]// $avdata = @getimagesize("$matches[1]$matches[3]$matches[4]");
$avdata = $matches[4]; // Fix Wanabo
[/syntaxhighlighter]

Make it like the above. Now its working.

$matches[4] is the image extension and the extension should be in mimtypes_include.php.

Like the way it was this will never happen.
Just replace
$avdata = @getimagesize("$matches[1]$matches[3]$matches[4]"wink;

With

$avdata = $matches[4]; // Fix Wanabo
Thread Information
Author
Replies
24 posts
Views
14,623 times
Last Post
Last updated on 6 years ago
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot set up a bounty in this discussion thread.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
You cannot up or down-vote on the post in this discussion thread.
Users who participated in discussion: Falk, Wanabo, Ralph68, Tyger, Chan, cuneytsonmez, Sanhuevon, DJimbo