Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.

Why i have errors with some german "Umlaute"

On my site i have some errors with german "Umlaute" like Ä / Ö / Ü ect. Im wondering that is not permanent and only in some news and texts. I use Tiny MCE Editor to write News but in some panels i get "Umlaut" Errors.

curios - when i click "read more" so is see the text corect - only in the panels i think is a error.

[img]http://de.tinypic.com/r/2r2ymu1/8[/img]
Several place to check.

1.MYSQL field encoding should be utf-8 general ci.
2. File must be encoded in utf-8
3. Header.php like this:

CodeDownload  

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />



The file must be saved as UTF-8 encoded, (whichever file is being played here).
ok i understand files must be in utf8 but with files i have to check now?
i checked my database und all is on utf8 see screen

i58.tinypic.com/1rvh5e.jpg
Change to UTF-8 General CI? see if problem still exist.
i guess the seetings in my database are correct

i59.tinypic.com/2hn47cz.jpg

i have nothing change! just look for seetings
but on my startsite i get errors :(

Merged on Feb 20 2014 at 11:21:59:
so i was really angry over this UMLAUT problem and install my php fusion new. I have all set of utf8 general ci in my database but problems again. My news subjects will be not save in corect format and so it shows of my page wrong. Im at end atm and dont konw hwat i can do.

i guess somwhere is a error

i59.tinypic.com/2duxdvp.jpg

can anyone help??

Merged on Mar 03 2014 at 08:25:05:

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
so i have errors with my headlines again and only on my startpage and only in the headline

i60.tinypic.com/2ekrq03.jpg

curious: the first umlaut ist corect but the secound not!!!! why??????????
will satisfy me much if there is a solution for this problem .. because I have the same probleme
Thread Information
Author
Replies
6 posts
Views
2669 times
Last Post
Last updated on 6 years ago
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot set up a bounty in this discussion thread.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
You cannot up or down-vote on the post in this discussion thread.
Users who participated in discussion: Catzenjaeger, Chan, dimki