Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.

Error Messages


Print Track
Not long installed the board but seem to keep getting error messages when i go into Admin panel/System Admin and click on INFUSIONS ?

WARNING: An error occurred while parsing the page. Please see PHP-Fusion's error log for more details.

Error
administration/infusions.php
Undefined index: /infusions/shoutbox_center_panel/infusion.php Line: 188

i751.photobucket.com/albums/xx157/W31SH/scrap/Capture_zps668a9540.jpg

Any idea how i fix this ? sorry for the inconvenience im new to php fusion always used E107

12 replies

Please restore proper footer first. PHP-Fusion is free but footer is required:

Quote

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2014 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

More about the licence:
http://www.php-fusion.co.uk/license/
Try this mate...

http://www.php-fusion.co.uk/forum/viewthread.php?thread_id=31997&pid=175526#post_175526

See if that resolves it. ;)

Also that site in your profile link is still your e107 site.

Quote

Kamillo wrote:

Please restore proper footer first. PHP-Fusion is free but footer is required:

Quote

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2014 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

More about the licence:
http://www.php-fusion.co.uk/license/


The footer licence is still in place if your looking at my website on these forums thats not a php-fusion board.
Yeah your link in your profile is e107 so no problem here. :G

Anyway did the link above help you mate?

Quote

Jib wrote:

Try this mate...

http://www.php-fusion.co.uk/forum/viewthread.php?thread_id=31997&pid=175526#post_175526

See if that resolves it. ;)

Also that site in your profile link is still your e107 site.


Thanks for your reply Jib still no luck tho but i just noticed i have 2 Infusions installed in the
Admin Panel/Infusions that shouldn't be there would this be causing the problems ? If so how do i remove them.
Just go to Admin >>> System >>> Infusions and Defuse them.

Failing that go into php my admin and remove them manually. Remove the tables created for them infusions then look in db_infusions and remove the entries and in administration db remove the entries.
It shows there still active but they were deleted and no longer in the Infusions folder ?

i751.photobucket.com/albums/xx157/W31SH/scrap/1_zps6c54899c.png
i751.photobucket.com/albums/xx157/W31SH/scrap/2_zps4b35f5ae.png
i751.photobucket.com/albums/xx157/W31SH/scrap/3_zpsb8f43062.png

Thought id get a screen shot of the licence same time lol
Like I said above you need to go into php my admin and remove them manually.

Quote

Jib wrote:

Like I said above you need to go into php my admin and remove them manually.


i751.photobucket.com/albums/xx157/W31SH/scrap/4_zps86ea60d6.jpg

You were right mate the tables were still in place i removed them and it seems to have done the job cheers Jib for the help :G
No problem man, all good now?
Yeah problem sorted cheers for the fix ;)
Sweet, cool!! :)
author W3LSH
forumSite & Forum Issues - 8
replies13 posts
viewed4,180 times
activeLast updated on 5 years ago
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot set up a bounty in this discussion thread.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
You cannot up or down-vote on the post in this discussion thread.
Users who participated in discussion: Craig, Kamillo, W3LSH