Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.
Navigation

cBlog Panel Problem

Last updated on 6 years ago
Alex LAlex L
Posted 6 years ago
Hello Forum,

I've got a problem and although I have the infusion cBlog installed and the blog is achievable, but the panel appears to me that two database tables are missing.

I'll show you here again on a screenshot. This infusion I get here (http://www.phpfusionmods.co.uk/downloads.php?download_cat=3&download_id=343)

Can someone help me to resolve this problem. The cBlog makes me a good impression and I would be interested.

Thank you in advance!

Merged on Mar 27 2015 at 06:29:49:
I have to apologize, and I was wrong. There were two other panels on, I deleted previously. Therefore, all good and no errors.
Edited by Alex L on 27-03-2015 05:29, 6 years ago
Alex L attached the following file:
cblog-tables-missing.jpg [42.07kB / 52 Downloads]
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
You cannot up or down-vote on the post in this discussion thread.
You cannot set up a bounty in this discussion thread.
Moderator: Support Team
Users who participated in discussion: Alex L,