Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.

Sending PM takes forever and ends in error.....

When we will send PM and click "send" on my site it normaly starts rendering for 1-2 min and ends in a black screen " /messages.php?msg_send=0" or a error
When i try to replay a PM i get this error.....
Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in C:\wamp\www\maincore.php on line 385

One of my user's got this
"Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in C:\wamp\www\includes\error_handling_include.php on line 28"

Normaly the PM get to the reciver even if i get the error.
Sounds like the database is bloated / full of messages, see if you can clear it up by deleting old messages thru phpmyadmin or similar.
Thread Information
Author
Replies
2 posts
Views
723 times
Last Post
Last updated on 2 years ago
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot set up a bounty in this discussion thread.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
You cannot up or down-vote on the post in this discussion thread.
Users who participated in discussion: Falk, Bnsfv