Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.

Users cannot Register/Login

I've tried with email activation both on and off.

With email activation off:
1. The user can get to the registration screen.
2. The user can enter their details and hit "register".
3. The user gets a message saying "registration completed, you may now log in."
4. The user does not show up in either the "new users" database nor do they show under "users" in the database.
5. When the user tried to log in, they get "invalid username/password"

With email activation on:
1. Same as above.
2. Same as above.
3. Same as above.
4. User DOES show up in "new users" database while they wait for activation email.
5. Once the user activates the account, the user disappears from the database. They are not in either "users" or "new users"
6. They try to log in, it says "invalid username or password"


I can manually create accounts through the admin cp, so I think it's a problem with the registration.php...
SOLUTION:

There seems to be an error with user signatures. To fix, add the signature user fields to the registration prompt. AdminCP - > User Fields -> Edit Signature -> put checkmark under Registration.

Thanks.
Thread Information
Author
Replies
2 posts
Views
775 times
Last Post
Last updated on 2 years ago
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot set up a bounty in this discussion thread.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
You cannot up or down-vote on the post in this discussion thread.
Users who participated in discussion: walruseth