Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.
iceman50

Backup fails...

by iceman50, Last updated on 4 months ago in Suspected Bugs and Errors - 9
I made a complete backup.
I did a totally clean install (reset database)
Restored through backup, and now I miss all my users and a couple of panels..
Can anyone help getting my site back as it was?
Go to phpmyadmin and select your db, in navigation click to export and than click to "Go" button
PHP-Fusion Development Manager
Web Designer/Developer: GitHub
Will that restore my now fouled up site?

I will gladly give you my password if you can fix it.

Take a look at www.modellerne.dk
Now I got it to behave somewhat normal...
I suspect that there is a bug or incompatibility if you started with a 9.0 and try to upgrade to 9.03..

Quote

I suspect that there is a bug or incompatibility if you started with a 9.0 and try to upgrade to 9.03..


We tested the entire upgrade system. In many scenarios and all works well.
Just what you need is replace old files with new and run site.com/install.php In title you can see PHP-Fusion Upgrade and follow the instructions. Thats all.

Quote

I did a totally clean install (reset database)
Restored through backup, and now I miss all my users and a couple of panels..


If you use old backup on new PF you will need to upgrade database, not only files.
PHP-Fusion Development Manager
Web Designer/Developer: GitHub
You can view all discussion threads in this forum.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
Users who participated in discussion: iceman50, RobiNN