Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Sign In
Not a member yet? Click here to register.

Polls not displaying options

Hi team,

I think there may be another issue to look into. This happens on 9.03.70 in test and production. I create a new poll with member view only and it does not register the options. The poll is created with the main question but the option to choose from, do not get recorded. I tried to defuse and infuse the infusion but no luck. Even if I try to edit it after I create the poll, the options are not stored. I have attacked a view of how the poll shows.

Error log in home.php file.

Can someone duplicate the issue and confirm?
amigamia attached the following image:
screen_shot_2020-06-27_at_114137_am.png screen_shot_2020-06-27_at_114728_am.png
Thread Information
Author
Replies
3 posts
Views
174 times
Last Post
Last updated on 24 hours ago
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot set up a bounty in this discussion thread.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You can download attachments in this forum.
You cannot up or down-vote on the post in this discussion thread.
Users who participated in discussion: RobiNN, amigamia